Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αρωγός στην προσπάθεια του Σ.Ε.Β.Α.Κ.

Καταθέτοντας οικονομική εισφορά, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου, για αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου.

Καταθέτοντας οικονομική εισφορά, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου, για αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου. Η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, αποσκοπεί στην ένταξη των ατόμων με κινητική αναπηρία στο σύνολο της κοινωνικής ζωής, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελεί ο αθλητισμός. Αυτό το μήνυμα μεταφέρθηκε και κατά τη συνάντηση των δύο μερών, που από κοινού ευχήθηκαν, την ανταπόκριση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και θεσμοί του αθλητικού χώρου. 

Ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΒΑΚ, κ. Σάββας Μηνά ανέφερε σχετικά:

«Η ανταπόκριση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας στο κάλεσμά μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα. Πιστεύουμε ότι τα άτομα με κινητικές αναπηρίες, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις. Σε πολλούς δρομικούς αγώνες του εξωτερικού άλλωστε, υπάρχουν διαδρομές σχεδιασμένες για συμμετέχοντες με αγωνιστικά αμαξίδια. Πιστεύουμε ότι η Κύπρος μπορεί να ανταποκριθεί στα διεθνή δεδομένα, δείχνοντας στην πράξη το σεβασμό της προς τα άτομα αυτά».

Από τη μεριά της η κα Μαρία Χριστοδούλου, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, δήλωσε:

«Ως Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, θεωρούμε αξιέπαινη την πρωτοβουλία του ΣΕΒΑΚ, επομένως δε χρειάστηκε ούτε στιγμή σκέψης, για την υποστήριξή της. Όραμά μας είναι η μαζική συμμετοχή στα αθλητικά δρόμενα της Κύπρου και ασφαλώς στη διοργάνωσή μας, την 18η Νοεμβρίου 2018. Πιστεύουμε πως κάθε τέτοια πρωτοβουλία που στοχεύει στην υπέρβαση του αποκλεισμού και των διακρίσεων, θα πρέπει να ενισχύεται έμπρακτα από κάθε εμπλεκόμενο με τον αθλητισμό φορέα. Ελπίζουμε τέλος, πως η προσπάθεια του ΣΕΒΑΚ θα έχει ολοκληρωθεί έως την ημέρα της διοργάνωσής μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα άτομο που αντιμετωπίζει κινητικές δυσκολίες και τον συνοδό του, να γίνουν μέρος της μεγάλης αθλητικής γιορτής της Λάρνακας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.