Ένας όροφος για τον Ερνάνι

Φορτηγό χρειάστηκε για να μεταφερθεί ο εξοπλισμός του νέου διατροφολόγου του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες στις αυστριακές Αλπεις.

Φορτηγό χρειάστηκε για να μεταφερθεί ο εξοπλισμός του νέου διατροφολόγου του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες στις αυστριακές Αλπεις. Ο Πορτογάλος επιστήμονας που εντάχθηκε στο επιτελείο των «ερυθρόλευκων» μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, έφερε στο Ζέεφελντ πολλά πράγματα τα οποία πιάνουν σχεδόν έναν όροφο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «Πειραιωτών».

Καθημερινά ασχολείται με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, βγάζοντας ατομικό πρόγραμμα διατροφής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε καθημερινή βάση παίρνει δείγμα ούρων, το οποίο αναλύεται από ειδικό μηχάνημα που έχει φέρει στην Αυστρία, βγάζοντας άμεσα χρήσιμα συμπεράσματα. Μάλιστα, έκανε έλεγχο ούρων και πριν από το πρώτο φιλικό με τη Βάτενς. Οι ποδοσφαιριστές που τον ζουν καθημερινά, μιλάνε για έναν επιστήμονα ο οποίος ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στη λεπτομέρεια, προκειμένου να προκύψουν τα καλύτερα δυνατά οφέλη για τους ίδιους εντός αγωνιστικού χώρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.