Πανέτοιμος ο Μαρίνος

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Άρη τέθηκε ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα κανονικά.

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Άρη τέθηκε ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα κανονικά. Ο Έλληνας μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πράσινων» για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τρεις απουσίες εν όψει της αναμέτρησης με τους «κίτρινους». Πρόκειται για τους Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και Καραγκούνη. Οι τρεις παίκτες ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα και δεν υπολογίζονται για το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής, κυκλοφορίας της μπάλας, δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου και δουλειά στα τελειώματα των φάσεων.

Από εκεί και πέρα, στην Τζέντα φέρεται έτοιμος να μεταβεί το Σάββατο ο Βλάσης Τσάκας, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ. Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή, θέλει να μεταφέρει το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου, το οποίο έχει μεταφραστεί. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο όμως, αυτό να γίνει μέσω τρίτου προσώπου.

Ο Τσάκας τονίζει πως το θέμα αναμένεται να τελειώσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα, μέσω της παραλαβής από ελληνική τράπεζα του bank commitment, το οποίο θα κοινοποιηθεί και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.