Πρόκριση από τα έντεκα μέτρα!

Η Καλαμάτα και η ΑΕΛ Καλλονής εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «32» του Κυπέλλου μέσω από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι απέναντι σε Φωκικό και ΑΟ Γλυφάδας, αντίστοιχα.

Η Καλαμάτα και η ΑΕΛ Καλλονής εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «32» του Κυπέλλου μέσω από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι απέναντι σε Φωκικό και ΑΟ Γλυφάδας, αντίστοιχα.

Καλαμάτα – Φωκικός 0-0 (3-0 πέν.)
Την πρόκρισή της στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου πανηγύρισε η Καλαμάτα, η οποία νίκησε στα πέναλτι με 3-0 τον Φωκικό. Η ομάδα της Μεσσηνίας θα υποδεχθεί στην τέταρτη φάση του θεσμού την ΑΕΚ.
Οι δύο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα 90 λεπτά της συνάντησης ούτε στα επιπλέον 30 της παράτασης και έτσι τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι.
Στη διαδικασία αυτή, οι παίκτες της «μαύρης θύελλας» ευστόχησαν τρεις φορές και οι αντίπαλοί τους καμία! Έτσι, η Καλαμάτα πανηγύρισε τη νίκη.
 
ΑΟ Γλυφάδας – ΑΕΛ Καλλονής 2-2 (4-5 πέν.)
Με την. ψυχή στο στόμα πέρασε στους «32» του Κυπέλλου η ΑΕΛ Καλλονής, που χρειάστηκε τα πέναλτι για να λυγίσει την αντίσταση του ΑΟ Γλυφάδας. Και αυτό παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Αθήνας αγωνίστηκε από το 56′ με δέκα και από το 90′ με εννέα ποδοσφαιριστές! Η Καλλονή θα παίξει στην επόμενη φάση του θεσμού με τον Πανιώνιο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50′ με σουτ του Καραχάλιου αλλά έξι λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Παπαδήμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 75′ ισοφάρισαν με σουτ του Κριπιντίρη.
Η ομάδα του Νίκου Γκουλή είχε και νέα αποβολή καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του κανονικού αγώνα, ο Τσιάτσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια.
Η Καλλονή έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 110′ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Λεοζίνιο και φάνηκε να… καθαρίζει την πρόκριση. Ωστόσο, αν και έπαιζε με εννέα, η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει με μακρινό σουτ του Ταραλίδη στο 115′ και να στείλει το ματς στα πέναλτι!
Στη διαδικασία αυτή, οι νησιώτες αποδείχθηκαν περισσότερο ψύχραιμοι και ικανοί και επιβλήθηκαν 5-4.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.