Ο Καπίνο στην “Independent”!

«Ο επόμενος τερματοφύλακας της Ελλάδας: Στέφανος Καπίνο» είναι ο τίτλος του άρθρου στην αγγλική εφημερίδα "Independent".

«Ο επόμενος τερματοφύλακας της Ελλάδας: Στέφανος Καπίνο» είναι ο τίτλος του άρθρου στην αγγλική εφημερίδα “Independent”. Ο 17χρονος έγινε θέμα και στην Αγγλία μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ήρεμος, συγκροτημένος και συνεπής. Τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν σε Έλληνα τερματοφύλακα τα τελευταία 20 χρόνια. Θα μπορούσε να είναι μια αλλαγή και να αναδείξει έναν 17χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, τον Στέφανο Καπίνο», αναφέρει στην αρχή του το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Καπίνο είναι ήδη διεθνής, όντας ο νεότερος παίκτης που έπαιξε ποτέ για την Ελλάδα. Ο Καπίνο ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα, Αετός, πριν πάει στον Παναθηναϊκό το 2007 και να γίνει τερματοφύλακας της ομάδας Εφήβων και Νέων του συλλόγου».

«Με ύψος 198 ο Καπίνο είναι πολύ δυνατός στον αέρα και στη μεγάλη του περιοχή. Οι τοποθετήσεις του είναι εξαιρετικές και όσοι τον «πιστεύουν» θεωρούν ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης»,

Και καταλήγει: «Ο Καπίνο είναι το νέο ταλέντο των τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν. Ελπίζει πως θα καταφέρει να ακολουθήσει τα χνάρια του πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Αντώνη Νικοπολίδη, και να εξασφαλίσει την φανέλα με το Νο1 στην Εθνική ομάδα της χώρας του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.