Αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από τη Σπάρτη!

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών επιβλήθηκε στην Σπάρτη, καθώς ο σύλλογος της Λακωνίας δεν έχει εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη.

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών επιβλήθηκε στην Σπάρτη, καθώς ο σύλλογος της Λακωνίας δεν έχει εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη. 

Πλέον οι Λάκωνες έχουν περιθώριο έξι ημερών για να τακτοποιήσουν τη συγκεκριμένη οικονομική εκκρεμότητα και να πάρουν πίσω τους έξι βαθμούς, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, η ποινή θα παραμείνει. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 101/2018 & 103/2018 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Δευτέρα 29/10/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών μέχρι την 13-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.