Προ της διάλυσης

Όλες οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα δεν κατέληξαν πουθενά, με συνέπεια η Football League να μην ορίσει τελικά τον αγώνα με τον Πιερικό.

Όλες οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα δεν κατέληξαν πουθενά, με συνέπεια η Football League να μην ορίσει τελικά τον αγώνα με τον Πιερικό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί, άνθρωπος της ομάδας της Καισαριανής πήρε στα χέρια του την ασφαλιστική ενημερότητα και κινήθηκε προς την ΕΠΟ, προκειμένου να υπάρξει και εκεί διακανονισμός του χρέους και να εκδοθούν τα δελτία. Όμως, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι η ΠΑΕ δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις προσφυγές παικτών που έχουν τετελεσμένα δικαιωθεί.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές κατέρρευσαν στην Καισαριανή, καθώς βλέπουν, ότι μετά το παιχνίδι με τον Βύζαντα, χάνουν και αυτό με τον Πιερικό στα χαρτιά και πλέον ο δρόμος είναι. χωρίς επιστροφή.
Όλα τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν απελπιστικά για τον Εθνικό Αστέρα, καθώς και η βαθμολογική διαφορά από τη γραμμή σωτηρίας, θα είναι τέτοια, που ασφαλώς μόνον με θαύμα θα μπορέσει να καλυφθεί, αν και εφ’ όσον ξεπερασθούν όλα αυτά τα προβλήματα και η ομάδα της Καισαριανής επιστρέψει στο Πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.