Σκέψεις για Κάρλος, “πονάει” ο Μάκος

Ο Γρηγόρης Μάκος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την προπόνηση. Τον Χοσέ Κάρλος σκέφτεται να βάλει στην ενδεκάδα ο Κωστένογλου για το ματς στην Τρίπολη.

Ο Γρηγόρης Μάκος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την προπόνηση. Τον Χοσέ Κάρλος σκέφτεται να βάλει στην ενδεκάδα ο Κωστένογλου για το ματς στην Τρίπολη.

Άτυχος για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν στάθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος λίγη ώρα πριν το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Η κατάσταση του διεθνή μέσου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή για την Τρίπολη, στο ματς κόντρα στον Αστέρα. Οι Βάργκας και Λαγός είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάζουν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, ιδιαίτερα αν δεν καταφέρει ο Μάκος να δώσει το “παρών”.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Κωστένογλου δούλεψε για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου στα τελειώματα των φάσεων, αφού εδώ και αρκετό καιρό, ένας απ’ τους κυριότερους λόγους, για τους οποίους ο δικέφαλος δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. “Βάλτ’ τε γκολ. μη βλέπω να χάνετε ευκαιρίες”, φώναζε συνεχώς ο Έλληνας τεχνικός στους παίκτες του, όταν τους έβλεπε να αστοχούν.

Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης στην οποία συμμετείχαν τρεις ομάδες από οκτώ παίκτες η κάθε μία, με τους βασικούς επέλεξε τον Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Νίκο Λυμπερόπουλο΄στη γραμμή κρούσης. Στην άμυνα έβαλε τους Γεωργέα, Καράμπελα, Μανωλά και Κοντοέ, ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν ο Καφές με τον Ρίκκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.