Κέσελ: «Μην λείψει κανείς!»

Κάλεσμα στον κόσμο του Λαυρίου για να βρεθεί στο γήπεδο στο –ίσως- πιο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Αρκαδικό, απηύθυνε ο Μάρκο Κέσελ.

Κάλεσμα στον κόσμο του Λαυρίου για να βρεθεί στο γήπεδο στο –ίσως- πιο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Αρκαδικό, απηύθυνε ο Μάρκο Κέσελ. 

«Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη στο πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της σεζόν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και όλα τα παιδιά μετράνε αντίστροφα για να μπούμε στο γήπεδο και να βγάλουμε την ένταση όλων αυτών των ημερών» ανέφερε ο Σέρβος φόργουορντ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη στην ιστοσελίδα του συλλόγου για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Τίποτα άλλο! Και ξέρω πως και ο κόσμος περιμένει με αγωνία το συγκεκριμένο ματς, γι’ αυτό και θέλω να του ζητήσω κάτι: Σας θέλουμε όλους δίπλα μας! Αλλά όλους! Μην λείψει κανείς!».

Δηλώσεις σχετικά με τον επικείμενο αγώνα με τον Αρκαδικό έκανε και ο Ντε Μάριους Μπολντς, όπου εμφανίστηκε σίγουρος για την νίκη της ομάδας του. «Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε αποφασισμένοι και με το γήπεδο γεμάτο δεν χάνουμε! Σεβόμαστε τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνει, αλλά εδώ μιλάμε για την… επιβίωσή μας και δεν πρόκειται να αφήσουμε την τύχη μας σε άλλα χέρια! Εμείς θα είμαστε οι νικητές και αυτοί που θα σωθούμε στο τέλος της σεζόν! Και για τα δύο είμαι 100% σίγουρος. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο και μάλιστα από νωρίς! Θέλουμε να τους έχουμε πλάι μας από το… ζέσταμα!» είπε ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.