Το Death Stranding αποτελεί έμπνευση για ξεκαρδιστικά mobile games

"Η ιδιοφυΐα ο Kojumbo."Οι λεπτομέρειες γύρω από το Death Stranding, το επερχόμενο παιχνίδι από το...

“Η ιδιοφυΐα ο Kojumbo.”

Οι λεπτομέρειες γύρω από το Death Stranding, το επερχόμενο παιχνίδι από το στούντιο του Hideo Kojima, είναι αραιές. Δεν γνωρίζουμε πολλά πέρα από τις πληροφορίες που είδαμε στο τρέιλερ και αυτές που έχει μοιραστεί μαζί μας ο Kojima.

Παρόλα αυτά, ή ίσως χάρη στο μυστήριο, το Death Stranding ήδη εμπνέει μερικές … ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις για κινητά.

ds1

To Deadly Standing καταχωρήθηκε επίσημα ως “Παιχνίδι Επιβίωσης” στη σελίδα του Google Play και τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά. Το έργο τέχνης του διαθέτει σκιερά, αιωρούμενα όντα σε ένα βροχερό, γκρίζο τοπίο, το οποίο είναι παρόμοιο με τις εικόνες που έχουμε δει στα επίσημα τρέιλερ του Death Stranding.

“Όλοι γνωρίζουν την ιδιοφυΐα με όνομα Kojumbo. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι είναι ιδιοφυές.”

Η περιγραφή συνοψίζεται ως εξής: “Υπήρξε παγκόσμια καταστροφή, η μεγάλη έκρηξη άλλαξε τον οικείο κόσμο και το νερό άρχισε να εξαφανίζεται, όλα τα θαλάσσια ζώα εξαφανίστηκα, ο θάνατος εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη. Tα ποσοστά γεννήσεων των παιδιών έχουν σταματήσει, αλλά υπάρχει μια μικρή ακτίνα ελπίδας με τη μορφή ενός νέου παιδιού τα τελευταία χρόνια”.

Στο Deadly Standing, είναι δική σας δουλειά να “προστατέψετε αυτό το παιδί”. Για κάποιο λόγο, το παιδί βρίσκεται σε “φιάλη”, εξ ου και η επείγουσα έκκληση για δράση: “ΕΠΙΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΦΥΑΛΗ”.

Η πλειοψηφία των reviews για το Deadly Standing είναι περίεργα θετικά, με 3,5 από τα 5 αστέρια κατά μέσο όρο από 136 κριτικές.

kojumbo1

Άλλοι βέβαια δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι…

kojumbo2

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.