Και η Μπαρτσελόνα στο «κόλπο» για Αζάρ!

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, να προσφέρει τον Ντεμπελέ στην Τσέλσι, στην προσπάθεια της να δελεάσει τους «μπλε» και να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ, ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, να προσφέρει τον Ντεμπελέ στην Τσέλσι, στην προσπάθεια της να δελεάσει τους «μπλε» και να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ, ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ο Βέλγος εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από το Στάμφορντ Μπριτζ, φέτος το καλοκαίρι και ανέφερε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο προτιμώμενος προορισμός του. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι αναφορές στη Γαλλία έλεγαν ότι ο Αζάρ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Ρεάλ, ο οποία πρέπει τώρα να διαπραγματευτεί με την Τσέλσι.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του 27χρονου και τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι Ισπανοί πρωταθλητές έχουν συνομιλίες με τους εκπροσώπους του παίκτη. Η Τσέλσι βρίσκεται σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση προς το παρόν, καθώς ο Αζάρ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.
Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero, η Μπαρτελόνα είναι έτοιμη να δελεάσει την Τσέλσι προσφέροντας και τον Ντεμπελέ στη συμφωνία της για τον αρχηγό της εθνικής Βελγίου. 
Η Μπαρτσελόνα είχε αποκτήσει τον Ντεμπελέ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι αντί 96,8 εκατομμυρίων λιρών, Όμως, ο 21χρονος δεν είχε καλή πρώτη σεζόν στο Καμπ Νου και το μέλλον του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, μοιάζει αβέβαιο. Ο Ντεμπελέ επί του παρόντος βρίσκεται σε διακοπές αφού ήταν μέλος της Γαλλίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία αυτό το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι, εν τω μεταξύ, θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον κίνδυνο να χάσει τον Αζάρ, καθώς αντιμετωπίζει επίσης την προοπτική να δει τον Τιμπό Κουρτουά να μετακομίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης
«Είναι σαφές ότι οι παίκτες που αναφέρεστε είναι παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και θα ήθελα να τους κρατήσω», δήλωσε ο Μαουρίσιο Σάρι την Τετάρτη.. «Θα ήθελα να συναντήσω αυτούς τους παίκτες πρόσωπο με πρόσωπο και να τους μιλήσω και να καταλάβω ποιο είναι το καλύτερο πράγμα και για τις δύο πλευρές. «Πριν από αυτό θα ήθελα επίσης ένας παίκτης να έρθει στο γήπεδο για τέσσερις ή πέντε μέρες μαζί μου για να έχει μια σαφή ιδέα για το πλάνο της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.