Αποκτά χαρακτήρα η Λαμία, 2-1 με ανατροπή τον Ατρόμητο (video)

Αγνοούσε τη νίκη για επτά αγωνιστικές, αλλά φαίνεται ότι το 1-0 επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, άλλαξε άρδην την ψυχολογία της Λαμίας

Αγνοούσε τη νίκη για επτά αγωνιστικές, αλλά φαίνεται ότι το 1-0 επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, άλλαξε άρδην την ψυχολογία της Λαμίας. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Μάκη Χάβου κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει με 2-1 τον Ατρόμητο.
Φοβερό φινάλε στο παιχνίδι με τον Μέλίσσα να διώχνει εντυπωσιακά σουτ του Κουλούρη και να δίνει τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.  

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας ένα γρήγορο τέρμα, αλλά η Λαμία καλά στημένη αμυντικά δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις για το τέρμα του Μελίσσα. Η πρώτη τελική του Ατρόμητου, ήταν με το σουτ του Μάντσον που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας. 

Σταδιακά μετά το πρώτο 15λεπτο, η Λαμία κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Στο 18΄το σουτ του Μπαράλες πέρασε άουτ, ενώ στο 23΄από καλή θέση ο Αργεντινός έπιασε την κεφαλιά μετά την ωραία μπαλιά του Πίτι, αλλά μπλόκαρε σε καλή θέση ο Μέγερι. 
Ακολούθησαν στο 28΄και στο 31΄δύο καλά σουτ του Πίτι που πέρασαν άουτ. Επτά τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, μόλις 3 για τον Ατρόμητο, με τον Κουλούρη να μην έχει τροφοδοτηθεί καθόλου και να μένει μοιραία εκτός παιχνιδιού.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ζήτησε και πέναλτι όταν στο 34΄έπεσε ο Επστάιν σε μαρκάρισμα του Κυβρακίδη, ο Κομίνης δεν είδε παράβαση. Η καλύτερη φάση για τον Ατρόμητο, ήρθε στο 43΄με την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα από πλάγια που έδιωξε με γροθιές ο Μελισσάς.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά, με γκολ από τις δύο ομάδες. Στο 47΄ο Ουάρντα κινήθηκε ωραία από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε ωραία την πάσα για τον Κουλούρη που από το ύψος της μικρής περιοχής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε φάουλ του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος στον Πλιάτσικα στο ξεκίνημα της φάσης. 

Η χαρά της ομάδας του Κάναντι κράτησε πολύ λίγο. Η Λαμία ισοφάρισε με γκολ – δώρο του Μέγερι που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε κεφαλιά του Μπαράλες και ο Τομάς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 68΄το διαγώνιο σουτ του Βασιλαντωνόπουλου πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Μέγερι και στο 76΄έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το φαόυλ του Μπερτόγλιο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δημούτσου από τον Χατζηισαία, ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο της εστίας, την ακούμπησε ο Μέγερι, αλλά δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα. 

Συγκλονιστικό φινάλε είχαμε στο παιχνίδι, καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουλούρης επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, αλλά ο Μελίσσας με εντυπωσιακή επέμβαση δεν επέτρεψε στον Ατρόμητο να σκοράρει.

Αυτή ήταν η 2η σερί νίκη για την Λαμία που «ανέπνευσε» βαθμολογικά, ο Ατρόμητος ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική, με το ίδιο σκορ και δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παραμένοντας χωρίς νίκη στις  4 τελευταίες αγωνιστικές.

Λαμία (Μ. Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87′ Μπουλούλης), Τομάς (69′ Μπερτόγλιο), Επστάιν (62′ Καραμάνος), Μπαράλες

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81′ Κορτ), Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς, 59′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.