Η αδυναμία της Άρσεναλ και το αρνητικό ρεκόρ του Σωκράτη

Η Άρσεναλ βρίσκεται στο ξεκίνημα μίας νέας πορείας, στην μετά-Βενγκέρ εποχή και σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στο ξεκίνημα μίας νέας πορείας, στην μετά-Βενγκέρ εποχή και σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Μεγάλο της πρόβλημα οι μέτριες εκτός έδρας επιδόσεις της που την εμποδίζουν να αποκτήσει προβάδισμα για πλασάρισμα στην προνομιούχο πρώτη τετράδα.  
Ας δούμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά που ανέδειξε το παιχνίδι με την Έβερτον:

= Η Άρσεναλ έχει ηττηθεί στα 7 από τα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (2 νίκες-2 ισοπαλίες-7 ήττες).                                                                                     
= Η Άρσεναλ είναι μόλις η μία από τις δύο ομάδες στις 4 κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, που δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από την έδρα της. Η άλλη είναι η ίπσουιτς, ομάδα της Τσάμπιονσιπ.                                                                     

= Μόνο ο Ρίτσαρντ Γκαφ (37 χρόνων και 138 ημερών) όταν σκόραρε απέναντι στην Σαουθάμπτον τον Αύγουστο του 1999, είναι μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έχει πετύχει γκολ σε αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, από τον Φιλ Τζαγκιέλκα που σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ (36 χρόνων και 233 ημερών).                           

= Η Έβερτον έχει κερδίσει τα τελευταία 2 ματς απέναντι στους «big six», όσες νίκες είχε δηλαδή  στα προηγούμενα 41 ματς απέναντι τους (2 νίκες-14 ισοπαλίες-25 ήττες)                                      
= Μόνο ο Πατρίκ Βιειρά την περίοδο 1996-97 και ο Σκόντραν Μουστάφι (11) την περίοδο 2016-17, έχουν δεχτεί περισσότερες κίτρινες κάρτες σε μία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (10).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.