Έτοιμος για το δεύτερο βήμα

Να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης θέλει ο Παναθηναϊκός, στη δεύτερη αναμέτρηση των προημιτελικών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00 Novasports 3).

Να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης θέλει ο Παναθηναϊκός, στη δεύτερη αναμέτρηση των προημιτελικών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00 Novasports 3). Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική εμφάνιση που είχαν στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, την περασμένη Τρίτη.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία τόνισαν πως έχουν ήδη ξεχάσει την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων και θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να απέχουν μια νίκη από την είσοδο στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη πλευρά, οι Ισραηλινοί θέλουν αρχικά να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό της περασμένης Τρίτης, ενώ θα προσπαθήσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, που θα τους δώσει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία) και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.