Προσπέρασε με άνεση ο Παναιτωλικός (vid)

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, καθώς επικράτησε 2-0 με εκπληκτικό γκολ του Χαριστέα και πέναλτι του Καμαρά. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε βαθμολογική ανάσα και βύθισε στις τελευταίες θέσεις τον Εργοτέλη, που σε ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισε με την εικόνα του ως ομάδα.

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, καθώς επικράτησε 2-0 με εκπληκτικό γκολ του Χαριστέα και πέναλτι του Καμαρά. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε βαθμολογική ανάσα και βύθισε στις τελευταίες θέσεις τον Εργοτέλη, που σε ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισε με την εικόνα του ως ομάδα.

Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τον Παναιτωλικό με τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σιόντη, αριστερά τον Γκόλια και στο κέντρο της άμυνας τους Ντολεζάι και Κούσα. Στα χαφ οι Μητρόπουλος και Ρότσα, δεξιά ο Άντι, αριστερά ο Καμαρά και πίσω από τον προωθημένο Χαριστέα ο Θεοδωρίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τον Καβουσάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σασιασβίλι, αριστερά τον Δάρλα και στο κέντρο της άμυνας τους Σαρρή και Χίμπλινγκερ. Στα χαφ οι Ζούνιορ και Κυριακίδης, δεξιά ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Τζανακάκης και πίσω από τον Μπούντιμιρ ο Ολίσε.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας πως πρέπει να βγουν από αυτόν στο τέλος της αναμέτρησης με τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Οι προσπάθειες των παικτών, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κατέδειξαν ουσιαστικά και το άγχος που τους διακατείχε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου καλός ρυθμός και φάσεις.

Σε αυτό το διάστημα πάντως, ο Εργοτέλης έδειχνε πως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πως είναι αυτός που ψάχνει να ανοίξει το σκορ, προκειμένου να πάρει και το προβάδισμα για την τελική επικράτηση. Ομως κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το εκπληκτικό γκολ του Αγγελου Χαριστέα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καβουσάκη.

Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στο ξεκίνημα του δευτέρου, ότι αλλαγές και να περίμενε να δει από την ομάδα του ο Νίκος Καραγεωργίου και ότι σύστημα κι αν είχε αλλάξει πήγε… περίπατο. Κι αυτό γιατί ο Παναιτωλικός έφτασε στο 2-0 με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καμαρά και είχε κερδίσει ο Χαριστέας.

Οι Αγρινιώτες από εκεί και πέρα, πήραν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να διατηρούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τα ηνία του αγώνα. Ο Εργοτέλης έδειξε αδύναμος να διεκδικήσει το παραμικρό και έτσι η ήττα του ήρθε φυσιολογικά.

Ο Παναιτωλικός με αυτή τη νίκη, πήρε την βαθμολογική ανάσα που χρειαζόταν για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του. Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης βυθίστηκε στην βαθμολογία και πλέον βλέπει το όνομά του να μπλέκει για τα καλά στα σενάρια του υποβιβασμού. Μάλιστα δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτό να επιφέρει και αναταράξεις στις τάξεις του συλλόγου του Ηρακλείου, καθώς το ήδη βαρύ κλίμα που υπήρχε στις τάξεις του πριν από το παιχνίδι, έγινε ακόμα βαρύτερο κυρίως για τον προπονητή της ομάδας.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 24η
Αγώνας: Παναιτωλικός-Εργοτέλης
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Δημητριάδης

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Κούσας, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Χαριστέας.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Κυριακίδης, Χίμπλινγκερ, Κουτσιανικούλης, Τζανακάκης, Σίλβα, Ολίσε, Μπούντιμιρ, Δάρλας, Σασιασβίλι, Σαρρής.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη του αγώνα οι Πασάς του Παναιτωλικού και Φραγκουλάκης του Εργοτέλη, πριν την έναρξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.