ΠΑΕ Απόλλων: “Ο Αλμπάνης έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις”

Τρεις ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Χρήστο Αλμπάνη προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Απόλλων Σμύρνης.

Τρεις ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Χρήστο Αλμπάνη προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Απόλλων Σμύρνης.

Μάλιστα, η “ελαφρά ταξιαρχία” τόνισε πως και η ίδια έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη. 

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστου Αλμπάνη, ενημερωνουμε τους φιλάθλους ότι αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία παρά τα όσα λέγονται και γράφονται. 

Ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του και μια τέταρτη πρόταση. Πρόκειται γι’ αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας. 
Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι πρόθεση της ΠΑΕ είναι να «κόψει τον δρόμο» του Χρήστου Αλμπάνη. Θεωρούμε όμως ότι αποτελεί, μεταξύ άλλων, αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του προς την ομάδα μας. Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι ο ηγέτης της ομάδας μας την τελευταία διετία και ο βασικός συντελεστής της επίτευξης του στόχου που εξ αρχής είχαμε θέσει, δηλαδή της παραμονής στην κατηγορία. Η απόδοσή του στη διάρκεια των δυο τελευταίων ετών ήταν αυτή που του εξασφάλισε την αναγνώριση και από άλλες ομάδες. 

Εμείς θα θέλαμε πολύ να τον δούμε και πάλι κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας. Όμως, αναγνωρίζουμε το δικαίωμά του να χαράξει ο ίδιος τον δρόμο του και να επιλέξει την ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο ίδιος θα κάνει την τελική επιλογή και η απόφασή του θα είναι απολύτως σεβαστή από εμάς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.