Τάισον: “Απαγορεύεται το γκολ”

Ο Τάισον Μπαρσέλος δήλωσε πως στόχος της Μέταλιστ θα είναι να μην δεχθεί γκολ στην έδρα της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακο για το Europa League.

Ο Τάισον Μπαρσέλος δήλωσε πως στόχος της Μέταλιστ θα είναι να μην δεχθεί γκολ στην έδρα της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακο για το Europa League. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα Πρωταθλητής για τους αγώνες με τους “ερυθρόλευκους”. Είπε:

Για την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων:

«Δεν ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το δείχνει η ουκρανική τηλεόραση. Ξέρω πως είναι μια σπουδαία ομάδα. Όλοι εμείς στη Μέταλιστ θα μελετήσουμε πολύ τον Ολυμπιακό τώρα. Έχω δει κάποια αποσπάσματα από τους αγώνες του στο Champions League αλλά και τις νίκες του με τη Ρουμπίν στο Europa League».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Ολυμπιακού:

«Νομίζω πως πρέπει όλους! Ο Ολυμπιακός από όσα έχω δει είναι μια ομάδα συνόλου. Ειδικά οι επιθετικοί του όμως είναι πολύ επικίνδυνοι. Έχουν βάλει πολλά γκολ. Μιραλάς και Τζεμπούρ είναι καταπληκτικοί παίκτες και πολύ επικίνδυνοι όπως και ο Πάντελιτς που από όσο ξέρω δεν παίζει λόγω τραυματισμού».

Για το «κλειδί» της πρόκρισης:

«Το κλειδί της νίκης θα είναι η κατοχή μπάλας και η σωστή ανάπτυξη. Και φυσικά να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να σκοράρει στο γήπεδό μας. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.