Το Fortnite ίσως βάλει διαφορετικά challenges ανάλογα με τη χώρα

Θα ξεκινήσει με την Κορέα.ο Fortnite, ξεκινώντας με την Κορέα, φαίνεται ότι θα προσθέσει ειδικά...

Θα ξεκινήσει με την Κορέα.

ο Fortnite, ξεκινώντας με την Κορέα, φαίνεται ότι θα προσθέσει ειδικά challenges για τους παίκτες, ανάλογα με τη χώρα στην οποία αυτοί ζουν.

Πρώτη φορά έγινε λόγος γι’ αυτά σε μια φωτογραφία που διέρρευσε στο Twitter. Φαίνεται μάλιστα πως εκείνοι που ανέβασαν τη φωτογραφία ήταν ειδικοί dataminers οι οποίοι βρήκαν αναφορές για τα PCB Challenges(η κωδική ονομασία για τις δοκιμασίες που θα ξεκινήσουν από την Κορέα) στο τελευταίο update του παιχνιδιού. Εκτός από αναφορές όμως κατάφεραν να βρουν και in-game screen shots. Ο όρος PCB προέρχεται από τα αρχικά του PC Bang, που είναι το αντίστοιχο του internet cafe στην Κορέα.

Οι δοκιμασίες αυτές θα δίνουν στους παίκτες V-bucks, Battle Stars και XP. Για να πάρει όμως κάποιος μέρος θα πρέπει να συμμετάσχει από ένα internet cafe. Σύμφωνα μάλιστα με ένα post στο twitter, έχει κυκλοφορήσει μία φωτογραφία η οποία επιβεβαιώνει ότι τα challenges θα είναι διαθέσιμα μόνο στην Κορέα.

Αν αυτό αποδειχθεί αληθές, θα είναι πρώτη φορά που το παιχνίδι θα έχει ειδικά challenges για μια συγκεκριμένη χώρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, για να δούμε αν η Epic έχει σχεδιάσει κι άλλες τέτοιες δοκιμασίες η όχι, είναι να περιμένουμε.

Η διαρροή συνέπεσε με την προσθήκη ενός store με το όνομα Keyboard King στα Paradise Palms. Το συγκεκριμένο store είναι ένα internet cafe.

Εκτός από τα regional challenges όμως, μέσα στη βδομάδα ανακοινώθηκε ότι το Fortnite θα συνεργαστεί με την NFL για να φέρει skins και από τις 32 ομάδες που παίρνουν μέρος στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή, σε ένα live event που έγινε την προηγούμενη Κυριακή, ο μυστήριος μοβ κύβος εξερράγη στέλνοντας τους παίκτες στο “υπερπέραν”. Οφείλουμε λοιπόν να παραδεχτούμε πως πρόκειται για μία γεμάτη βδομάδα για τους παίκτες του Fortnite.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.