Νίκησε Ντνίπρο, έχασε Σλαφτσάκη

Ο Άρης έκανε το καθήκον του (86-61) απέναντι στη Ντνίπρο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη του στο Europe Cup, όμως έχασε τον Δημήτρη Σλαφτσάκη με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Άρης έκανε το καθήκον του (86-61) απέναντι στη Ντνίπρο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη του στο Europe Cup, όμως έχασε τον Δημήτρη Σλαφτσάκη με πρόβλημα τραυματισμού.

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, αφού έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όμως μόνο αυτό δεν έδειξε στο παρκέ. Κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με σημείο αναφοράς την εξαιρετική του άμυνα έφτασε σε μία άνετη επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ του Άρη ήταν ο Λάκι Τζόουνς με 19 πόντους, ακολούθησαν οι Γκάρι ΜακΓκί και Μπόρις Νταλό με 15, ενώ μεγάλο κέρδος ήταν και ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος σκόραρε 11 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ. 

Το μυαλό όλων στον Άρη, ωστόσο, βρίσκεται στον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος χτύπησε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο. 

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 43-26, 75-52, 86-61.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.