Βουλιάζει η Βιγιαρεάλ

Η Χετάφε πήρε σπουδαίο "διπλό" σήμερα (12/1) στο Μαδριγάλ, με σκορ 1-2, βάζοντας τα "κίτρινα υποβρύχια" σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες στο βαθμολογικό πίνακα της Primera Division

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα της Primera Division η Βιγιαρεάλ, μετά και την ήττα που γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου (12/1) στο Μδριγάλ από τη Χετάφε (1-2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας στην Ισπανία.
Τα “κίτρινα υποβρύχια” έχουν φτάσει πλέον να παλεύουν για τη σωτηρία τους, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας με 17 πόντους, οπότε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά τη νέα ήττα. Όσο για τη Χετάφε, η νίκη που πέτυχε στην έδρα της Βιγιαρεάλ την ανέβασε κι άλλο στη βαθμολογία, φτάνοντας στην 6η θέση, με 28 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα του Μαδριγάλ πήραν κεφάλι στο σκορ στο 52ο. Ο Μολίνα βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας. Η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή της Χετάφε, με τον Καμπρέρα στο 76ο να τη στέλνει στην εστία της ομάδας του πάνω στην προσπάθεια του να διώξει, διαμορφώνοντας έτσι το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά το διπλό στο φινάλε, με τον Άνχελ Ντίαζ στο 89ο να κάνει το 1-2 και να σφραγίζει τον αγώνα.
Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχασαν την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρουν έστω κι έναν βαθμό. Ο Εκαμπί ήταν άστοχος από τα 11 μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Χετάφε στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.