"Θέμα" με Νίνη στο Ισραήλ

0
Νίκος Τζουάννης
05/01/2018 • 00:48
Νίνης
  • shares
Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Σωτήρη Νίνη με τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, αφού η διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου πρότεινε στον "El Nino" τη λύση της συνεργασίας, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής μέσος αρνήθηκε την πρόταση του κλαμπ και δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει. 

Σύμφωνα με πηγές από το Ισραήλ, οι υπεύθυνοι της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ενημέρωσαν τον Νίνη ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και του πρότειναν την καταβολή μέρους του συμβολαίου του για να αποδεσμευτεί. Ο Νίνης δεν δέχθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση και οι Ισραηλινοί έδωσαν ολιγοήμερη άδεια στον 27χρονο ποδοσφαιριστή για να εξετάσει τις επιλογές του, ενώ ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αφού εφέτος είχε ήδη συμμετοχές με δύο συλλόγους (Μαλίν και Μακάμπι). 

Πάντως η διοίκηση της Μακάμπι σκοπεύει να διαγράψει τον παίκτη από τη λίστα που έχει δηλώσει για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, κάτι που θα σημάνει και τον αγωνιστικό "παροπλισμό" του Νίνη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι επιθυμούν την παραμονή του "El Nino" στο σύλλογο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών