Τελικώς υπέγραψε ο Σάμπο

0
Κωστής Μπότσαρης
28/08/2016 • 19:10
Ο Έρικ Σάμπο
  • shares
Το θέμα του Ερικ Σάμπο πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξει οριστικά στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όπου και θ' αγωνιστεί ως δανεικός για την επικείμενη σεζόν.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δεν ήταν στις επιλογές του Βλάνταν Ιβιτς από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Σέρβος τεχνικός. Οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Μικράς Ασίας δεν κάλυπταν τις ανάγκες της ομάδας και του ποδοσφαιριστή. Το φλερτ με την Μπεϊτάρ ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά η προοπτική παραμονής στο Ισραήλ έπειτα από τη ρήτρα εξαγοράς του που μπήκε στο συμβόλαιο περισσότερο τον φόβισε παρά τον ενθουσίασε με αποτέλεσμα να έχει υπογράψει μεν αλλά να μη θέλει να κάνει πράξη τα συμφωνηθέντα, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία ο ΠΑΟΚ εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει ως δανεικό στη Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Βαρέλα.

Ολα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και με νωπές τις δάφνες από μια εκ των πλέον ευτυχισμένων στιγμών της ζωής του και πιο συγκεκριμένα το γάμο του, πλέον βρίσκεται στο Ισραήλ όπου και παρουσιάστηκε σήμερα από τη νέα του ομάδα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας στον αντίστοιχο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51