Συμεωνίδης: «Θέλουμε την υπέρβαση»

Ο Δούκας αντιμετωπίζει τη Δόξα Λευκάδας και ο τεχνικός του, Σάββας Συμεωνίδης, τόνισε πως οι παίκτες του θέλουν να κάνουν την υπέρβαση.

Ο Δούκας αντιμετωπίζει τη Δόξα Λευκάδας και ο τεχνικός του, Σάββας Συμεωνίδης, τόνισε πως οι παίκτες του θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. 

Αναλυτικά:

«Η Δόξα Λευκάδας είναι μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες του πρωταθλήματος και αναμφίβολα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι όμως ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε την… υπέρβαση και να πετύχουμε την τρίτη σερί νίκη μας που θα μας βοηθήσει να βγούμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας”, τόνισε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: 

“Η ομάδα κάνει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις, τα παιδιά έχουν διάθεση και πάθος και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι… Οι δύο συνεχόμενες νίκες (σ.σ. με Μαχητές και Φίλιππο) μας έχουν τονώσει τη ψυχολογία όμως χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας…”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.