Στη Σαουδική Αραβία το ισπανικό Super Cup

Η Ισπανική Ομοσπονδία θέλει να παγκοσμιοποιήσει το προϊόν της και στέλνει το Super Cup στη Σαουδική Αραβία ένανι τεράστιου οικονοικού τιμήματος.
24/04/2019 • 14:09
Το τρόπαιο του ισπανικού Super Cup
  • shares
Η Σαουδική Αραβία τα τελευταία χρόνια επενδύει πολλά στο ποδόσφαιρο και θέλει να "μπολιάσει" τον βασιλιά των σπορ στην κοινωνία της χώρας του Κόλπου. Σε αυτό το πλαίσιο έχει βρεθεί γόνιμο έδαφος για συνεργασία με την ισπανική ομοσπονδία η οποία επιθυμεί τη "διάχυση" του ισπανικού ποδοσφαίρου εκτός συνόρων και τα τελευταία χρόνια το ψάχνει πολύ.

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικά δημοσιεύματα οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για εξαετή συνεργασία και αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2020, το ισπανικό Σούπερ Καπ, θα φιλοξενείται στην Σαουδική Αραβία. Εναντι, του διόλου ευκαταφρόνητου τιμήματος, που φθάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!