Κιάσσος: «Να μάθει από τα λάθη ο ΟΦΗ»

Ο Κώστας Κιάσσος υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να μάθει από τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην κρητική ομάδα.

Ο Κώστας Κιάσσος υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να μάθει από τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην κρητική ομάδα. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε για την κατάσταση στην κρητική ομάδα και την έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Κιάσσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: “Ήμουν στην Αγγλία για ένα διάστημα και θα γυρνούσα πάλι εκεί. Συγχρόνως θα έπρεπε να τελειώσω και ένα κολέγιο που είχα επιλέξει να σπουδάσω στο performance, που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και είχα μιλήσει και με κάποιες ομάδες να παίξω μπάλα. Το  performance ασχολείται με το scouting και την κατασκοπεία του αντιπάλου. Είναι μία θέση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά στην Γερμανία και την Αγγλία. Αυτός ο τομέας έχει στην ευθύνη του όλη την ομάδα. Από την πρώτη μέχρι τις ακαδημίες. Έχει και πολλά ειδικά κομμάτια με την μπάλα. Από το καλοκαίρι που ανέλαβαν αυτοί οι άνθρωποι απ’ έξω με κάποιους φίλους και μου έλεγαν να γυρίσω, τους είχα πει ότι δεν είχα σκοπό να γυρίσω στην Ελλάδα. Αλλά το κομμάτι του ΟΦΗ είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Περίπου 20 μέρες πριν αναχωρήσω για την Αγγλία με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Βλαστός και με την απόλυση του κυρίου Σεροπιάν που δεν ήμουν στις επιλογές του, μάζεψα τα πράγματα μου και επέστρεψα στην Κρήτη.”

Για το τι γίνεται στον ΟΦΗ: “Η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν είχε απλά ταλαιπωρηθεί είχε μαστιγωθεί με χίλιους δύο τρόπους. Σήμερα δεν θα πούμε τι έφταιξε. Ότι έγινε έγινε. Αυτό όμως που έγινε πρέπει να είναι οδηγός και μάθημα για το τι έπαθε η ομάδα και τι δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τώρα υπάρχει μία διοίκηση και άνθρωποι που για μένα είναι πραγματικά άνθρωποι με όλη την σημασία της λέξης. Είναι αγνοί. Είναι επιφανείς οικονομικά γι’ αυτό και μπήκαν. Έχουν μεγάλο όραμα και θέλουν να χτίσουν από το μηδέν. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με -6. Αλλάζουν όλα τα δεδομένα με αυτό. Γενικά υπάρχει υγεία και καλή οργάνωση. Αυτό που λείπει είναι ο χρόνος. Το θέμα είναι να μην παλεύει η ομάδα στις κατηγορίες αυτές. Αυτός είναι ο στόχος και το όραμα των ανθρώπων. Να περάσει και από την δεύτερη εθνική και να πάει εκεί που αξίζει. Κοιτάξτε άλλωστε τι έγινε με τον Ιωνικό.”

Για το που πέρασε καλύτερα: “Θα πω ότι πέρασα καλύτερα στον ΟΦΗ, αν και θα αδικήσω κάποια ομάδα. Είμαι τυχερός γιατί έτυχε και έπαιξα με παίκτες που δεν θα τους έβλεπα στα πιο τρελά μου όνειρα. Ήρθα στον ΟΦΗ όταν ήταν στις χρυσές του εποχές, που χτυπούσε τριάδα, έπαιζε Ευρώπη.”

Για το που πέρασε χειρότερα και αν μπορούσε θα έκανε delete: “Σε όποια ομάδα έπαιξα είναι επιλογή μου. Στην διάρκεια για πολλούς και διάφορους λόγους δεν πέρασα καλά στην Παναχαϊκή.”

Για το αν βλέπει Super League: “Δεν βλέπω Super League. Δεν απαξιώ να βλέπω Ελλάδα, αλλά βλέπω τα ξένα πρωταθλήματα, λόγω προγράμματος. Κάθε χρόνο στην Αγγλία υπάρχει μία έκπληξη που φέτος είναι η Λέστερ και νομίζω φέτος θα το πάρει η Μάντσεστερ Σίτι.”

Για το νέο έτος: “Θα δίνουμε λίγη βοήθεια στον διπλανό μας και στις οικογένειες που έχουν βιοποριστικό πρόβλημα. Κάνω μία προσπάθεια δική μου και να βοηθάμε όσο μπορούμε.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.