Ρέγες: “Το αυτοκίνητο πέταξε”

Ο Τζόναθαν Ρέγες τόνισε πως το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πριν το μοιραίο δυστύχημα, το οποίο στέρησε τη ζωή του ξάδερφού του.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/06/2019 • 11:44
Το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες
  • shares
Ο Τζόναθαν Ρέγες τόνισε πως το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πριν το μοιραίο δυστύχημα, το οποίο στέρησε τη ζωή του ξάδερφού του. Οι ισπανικές αρχές υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο έτρεχε με πάνω από 230 χιλιόμετρα τη στιγμή του δυστυχήματος. Ο Ρέγες έχασε τη ζωή του μαζί με τον Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, ενώ ο Τζόναθαν Ρέγες νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα στο 60% του σώματός του. 

Ο Τζόναθαν Ρέγες φέρεται σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα να τόνισε για τη στιγμή του δυστυχήματος: “Ο Χοσέ οδηγούσε, την ώρα που έγινε το περιστατικό κοιτούσα έξω από το παράθυρο και δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή. Είχαμε αναπτύξει ταχύτητα και το αμάξι... πέταξε κυριολεκτικά...”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη