Ρέγες: “Το αυτοκίνητο πέταξε”

Ο Τζόναθαν Ρέγες τόνισε πως το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πριν το μοιραίο δυστύχημα, το οποίο στέρησε τη ζωή του ξάδερφού του.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/06/2019 • 11:44
Το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες
  • shares
Ο Τζόναθαν Ρέγες τόνισε πως το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πριν το μοιραίο δυστύχημα, το οποίο στέρησε τη ζωή του ξάδερφού του. Οι ισπανικές αρχές υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο έτρεχε με πάνω από 230 χιλιόμετρα τη στιγμή του δυστυχήματος. Ο Ρέγες έχασε τη ζωή του μαζί με τον Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, ενώ ο Τζόναθαν Ρέγες νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα στο 60% του σώματός του. 

Ο Τζόναθαν Ρέγες φέρεται σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα να τόνισε για τη στιγμή του δυστυχήματος: “Ο Χοσέ οδηγούσε, την ώρα που έγινε το περιστατικό κοιτούσα έξω από το παράθυρο και δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή. Είχαμε αναπτύξει ταχύτητα και το αμάξι... πέταξε κυριολεκτικά...”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..