Η υπερβολική ταχύτητα σκότωσε τον Ρέγες

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες φέρεται να έτρεχε με 237 χιλιόμετρα την ώρα, τη στιγμή που τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/06/2019 • 10:56
Το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες
  • shares
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες φέρεται να έτρεχε με 237 χιλιόμετρα την ώρα, τη στιγμή που τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Mundeo Deportivo”, πέρα από την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει η Mercedes Brabus S550 του Ισπανού ποδοσφαιριστή, το αυτοκίνητο προέρχονταν και από αχρηστία, κάτι που είχε επηρεάσει τη λειτουργία του. Οι αστυνομικές αρχές από την πλευρά τους φέρονται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως ένα από τα ελαστικά του αυτοκινήτου έσκασε, λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο Ρέγες, αυτό να αναποδογυρίσει και να τυλιχθεί στις φλόγες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα