Αναδίπλωση από τον Κανιθάρες μετά τις αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, μετά την είδηση του χαμού του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, σε τροχαίο δυστύχημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/06/2019 • 11:20
Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες
  • shares
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, μετά την είδηση του χαμού του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας δέχτηκε έντονη κριτική, όταν τόνισε σε tweet πως δεν αξίζει τιμές ήρωα ο Ρέγες, επειδή οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα.

Χαρακτηριστικά, ο Κανιθάρες είχε γράψει: “Το να οδηγείς με υπερβολική ταχύτητα είναι μια κατακριτέα συμπεριφορά. Στο δυστύχημα αυτό υπήρξαν θύματα πέρα από τον οδηγό. Ο Ρέγες δεν αξίζει τιμές ήρωα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι λυπηρό αυτό που του συνέβη και προσεύχομαι για την ψυχή του”.

Λίγο αργότερα και μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ο Κανιθάρες έγραψε: “Ίσως να μην το εξήγησα καλά. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Διαβάζω όλες τις απόψεις και τις σέβομαι, ακόμη κι όσες περιλαμβάνουν ύβρεις. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να καυτηριάσω την αναλγησία και να προκαλέσω τη συζήτηση για το ότι τα λάθη που κάνουμε εμείς φέρνουν πόνο”.

Το σχετικό tweet: 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη