“Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μπαμπά” (photo)

Ο γιος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες τον αποχαιρέτησε μέσω ενός μηνύματος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, τονίζοντας παράλληλα πως είναι μια δύσκολη ημέρα για τον ίδιο.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/06/2019 • 09:52
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες με τον γιο του
  • shares
Ο γιος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες τον αποχαιρέτησε μέσω ενός μηνύματος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, τονίζοντας παράλληλα πως είναι μια δύσκολη ημέρα για τον ίδιο. Ο 11χρονος γιος του, απο τον πρώτο του γάμο, αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Λεγανές. Ο Ρέγες είχε άλλα δυο παιδιά. 

Χαρακτηριστικά, έγραψε στο ποστάρισμά του, με την τελευταία του φωτογραφία: “Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μού είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά”.

Το σχετικό ποστάρισμα: 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη