Προχωράει για τον Γιαννιώτα η Βαγιαδολίδ

Η διοίκηση της Βαγιαδολίδ φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γιάννη Γιαννιώτα.
Θωμάς Ναλμπάντης
07/04/2018 • 13:52
Ο Γιάννης Γιαννιώτας
  • shares
Η διοίκηση της Βαγιαδολίδ φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας, με τις εφετινές του εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Ο παίκτης από την πλευρά του, δε φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα και επιθυμεί την παραμονή του στην ισπανική ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιαννιώτας φέρεται να βρέθηκε στο στόχαστρο των Αλαβές και Λας Πάλμας, οι οποίοι μελετούν την περίπτωσή του, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια πρόταση προς τον Ολυμπιακό, για την απόκτησή του. Ο Γιαννιώτας δεσμεύεται έως το 2019 με τους Πειραιώτες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51