Ανιέ: «Είναι έτοιμος ο Σαμαράς»

Ο Ραούλ Ανιέ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Σαμαράς είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σαραγόσα και πως σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ισπανικής ομάδας.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/02/2017 • 13:52
Ο Γιώργος Σαμαράς
  • shares
Ο Ραούλ Ανιέ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Σαμαράς είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σαραγόσα και πως σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ισπανικής ομάδας. Ο τεχνικός της Σαραγόσα θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον έμπειρο επιθετικό, λόγω του τραυματισμού του Ντονγκού.

Ο Ανιέ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τον Σαμαρά διότι πάντα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης. Ήθελα να ακούσω πως αισθάνεται και λογικά θα είναι στην αποστολή. Μου είπε ότι το θέλει, αλλά δεν νομίζω ότι θα αγωνιστεί περισσότερα από 15-20 λεπτά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51