Τα …έχωσε ο Φάμπρι

Ο Φάμπρι Γκονζάλες καταφέρθηκε κατά των ποδοσφαιριστών του, μετά την ήττα 1-0 της Πονφεραντίνα από την Μιραντές.
11/04/2016 • 14:25
Ο Φάμπρι Γκονζάλες
  • shares
Ο Φάμπρι Γκονζάλες καταφέρθηκε κατά των ποδοσφαιριστών του, μετά την ήττα 1-0 της Πονφεραντίνα από την Μιραντές. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός πως η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ανέλαβε και το μερίδιο ευθύνης, που του αναλογεί.

Αρχικά, ο Φάμπρι τόνισε στους παίκτες του, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος: «Είμαι απίστευτα θυμωμένος και απογοητευμένος. Έγινε ότι και στο παιχνίδι με την Οβιέδο. Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι στο παιχνίδι σας. Δεν πρέπει να γίνεται το ίδιο πράγμα δύο φορές. Μείναμε ξανά με 10 παίκτες και στο ματς με την Αλμερία πάλι θα έχουμε απουσίες. Χρειάζομαι όλους τους ποδοσφαιριστές».

Στη συνέχεια, ο Φάμπρι υπογράμμισε: «Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί είμαι ο κύριος υπεύθυνος, όμως χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερα πράγματα. Η ήττα με πονάει για περίμενα περισσότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51