Markopoulo Park: Συναρπαστικές ιπποδρομίες, μοναδικές συγκινήσεις και τζακ ποτ στο Σκορ 6

Η νέα εποχή του ελληνικού ιπποδρόμου ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις

Εντυπωσιακή ήταν η επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών την Κυριακή 5 Μαΐου στο Markopoulo Parkμε επτά συναρπαστικές κούρσες, μοναδικές συγκινήσεις και τζακ ποτ στο δημοφιλές στοίχημα Σκορ 6.

 

Το ποσό των 9.560 ευρώ μεταφέρεται στο Σκορ 6 της ερχόμενης Κυριακής 12 Μαΐου. Το συνολικό ποσό του Τζακ ποτ αναμένεται να ξεπεράσει τις 40.000 ευρώ. 

 

Συναρπαστικές αφίξεις, επιτυχίες από αουτσάιντερ και υψηλές αποδόσεις ήταν τα χαρακτηριστικά της πρώτης συγκέντρωσης του 2019, την οποία παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων σε μία ηλιόλουστη μέρα στο Μαρκόπουλο.

Ο Πάρτυ Τάιγκερ έκανε … πάρτυ με τον championαναβάτη Π. Δημητσάνη

 

Την παράσταση έκλεψε ο ίππος Πάρτυ Τάιγκερ, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στη σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας, το «Τρόπαιο Ανάπτυξης Ελληνικών ιπποδρομιών». Τον Πάρτυ Τάιγκερ – που προπονεί ο Χρήστος Κουβαράς – οδήγησε στη νίκη ο championαναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης. Ο πενταετής ίππος έχει στο ενεργητικό του 4 νίκες και 4 πλασέ σε 14 συμμετοχές στις ελληνικές ιπποδρομίες.

 

Ο Πάρτυ Τάιγκερ ανήκει σε μία παρέα επτά φίλων (WolfSyndicate) οι οποίοι, μέσω του θεσμού τουsyndication, μοιράζονται τα έξοδα του και προφανώς τις μεγάλες συγκινήσεις από τις νίκες. Η συνιδιοκτησία δηλαδή επιτρέπει στον καθένα, να απολαμβάνει τη χαρά των ιπποδρομιών μαζί με τους φίλους του με ένα μικρό κόστος, καθώς αυτό επιμερίζεται στους ιδιοκτήτες.

 

Το syndication είναι μία νέα μορφή ιδιοκτησίας ίππων, που δίνει στους λάτρεις του σπορ τη δυνατότητα να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σ’ ένα άλογο μοιραζόμενοι το συνολικό κόστος. Κάθε μέλος επιλέγει το ποσοστό συμμετοχής του στο Syndication. Η ονομασία του αποφασίζεται από τα μέλη του, τα οποία ορίζουν Διαχειριστή (agent) ως εκπρόσωπό τους, ο οποίος μπορεί να είναι και ένα από τα μέλη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του WolfSyndicateείναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό και επέλεξαν τα πράσινα χρώματα. Μάλιστα, εκτός από το έπαθλο της πρωτιάς, κέρδισαν και πρόσκληση σε σουίτα του MarkopouloParkγια να παρακολουθήσουν με όλες τις VIPανέσεις (catering, κλπ) την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, την Κυριακή 12 Μαΐου.

 

Δείτε το βίντεο από τη νίκη του Πάρτυ Τάιγκερ:

https://www.youtube.com/watch?v=2CfdY2SBiG8&list=PLMiMYkQZ3itC-zWMnC7F97pjR57fYrgQR&index=5

 

Ποδαρικό στο MarkopouloPark από τον θρύλο των ιπποδρομιών Θ. Σωτηρόπουλο

 

Ο πρώτος νικητής για το 2019 ήταν ο ελληνικής παραγωγής τετραετής ίππος Γκόλντεν, ιδιοκτησίας Σωτήρη Ζαχόπουλου, με προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη.

 

Στη βράβευση που ακολούθησε, μαζί με τους χαρούμενους ιδιοκτήτες, παραβρέθηκε και ένας από τους θρύλους των ελληνικών ιπποδρομιών, η μεγάλη δόξα του ελληνικού ιπποδρόμου Θανάσης Σωτηρόπουλος, η παρουσία του οποίου συμβολίζει την απήχηση της συλλογικής προσπάθειας για την ανάπτυξη των ιπποδρομιών στην Ελλάδα.

 

Στην «πρώτη» του MarkopouloPark βρέθηκε πλήθος φιλίππων, που βίωσε μία  πρωτόγνωρη ιπποδρομιακή εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα. Το νέο paddockκαι η εντυπωσιακή γιγαντοοθόνη μπροστά από τις κερκίδες τράβηξαν τα βλέμματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 

Η αυξημένη προσέλευση των θεατών από την πρώτη αγωνιστική και τα ενθουσιώδη σχόλια δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών.

 

Η ημέρα έκλεισε με την παρουσία πρωταγωνιστών και φιλίππων στο ανανεωμένο εστιατόριο-μπαρ του πέμπτου ορόφου.

 

Οι ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις μεταδίδονται απευθείας από το KontraChannelκάθε Κυριακή, από τις 13:00 έως τις 16:00.

 

Συνολική ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος

 

Την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση της Ιπποδρομίες ΑΕ παρουσίασε τον σχεδιασμό της για τη συνολική ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος, ο οποίος βασίζεται σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες: την ανάπτυξη ενός βιώσιμου ελληνικού ιπποδρομιακού κλάδου, τη δημιουργία ενός ελκυστικού στοιχηματικού προϊόντος, καθώς και την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στους επισκέπτες του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.