Κινείται για Μπέιλ η Ίντερ

Ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αποκαλύπτει ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός. Ισχυρίζεται ότι η ιταλική ομάδα θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Ουαλό σταρ αυτό το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αποκαλύπτει ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός. Ισχυρίζεται ότι η ιταλική ομάδα θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Ουαλό σταρ αυτό το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το El Chiringuito, ο Κόντε ζήτησε από τον Γενικό Διευθυντή, Μπέπε Μαρότα και τον Αθλητικό Διευθυντή Πιέρο Οσίλιο, να φέρουν τον Μπέιλ στο Μιλάνο.

Ο 29χρονος είχε πετύχει με την φανέλα της Τότεναμ χατ τρικ το 2010, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Σαν Σίρο» και τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για την Ρεάλ αντί 100 εκατομμυρίων ευρώ. 

O Μπέιλ σκοράρει απέναντι στην Ίντερ το 2010

Παρά τα λεγόμενα του μάνατζερ του ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην Μαδρίτη, ο Ζινεντίν Ζιντάν, θεωρεί ότι ο Μπέιλ δεν έχει πια θέση στην ομάδα.
Η Ίντερ αναμένεται να κάνει κάποιες μεγάλες κινήσεις αυτό το καλοκαίρι για να ικανοποιήσει τον νεοφερμένο Αντόνιο Κόντε και να τον βοηθήσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, ανταγωνιστικό και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη Serie A. 

Ο Μπέιλ σημείωσε 102 γκολ και έδωσε 64 ασίστ στα έξι χρόνια που βρίσκεται στους «Λος Μπλάνκος», κερδίζοντας τρία Τσάμπιονς λιγκ και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας.
Ωστόσο, αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς σε αυτό το διάστημα και δεν μπόρεσε να «δεθεί» ποτέ με τους οπαδούς των Μαδριλένων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.