Το παλεύει για Μπενίτεθ η Νιούκαστλ

Την τελευταία προσπάθεια για να διατηρήσει τον Ράφα Μπενίτεθ στο «τιμόνι» της ομάδας θα κάνει την προσεχή εβδομάδα η Νιούκαστλ.

Την τελευταία προσπάθεια για να διατηρήσει τον Ράφα Μπενίτεθ στο «τιμόνι» της ομάδας θα κάνει την προσεχή εβδομάδα η Νιούκαστλ. 

Το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή με τις «καρακάξες» εκπνέει σε λιγότερο από δέκα ημέρες (30 Ιουνίου 2019) και μέχρι τώρα οι επαφές των δύο πλευρών με στόχο την επέκταση της συνεργασίας τους, έχουν αποβεί άκαρπες.

Φυσικά, τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη των συζητήσεων, έχει παίξει και η «χρυσή» πρόταση που έχει καταθέσει ομάδα της Κίνας στον 59χρονο προπονητή. Δεν είναι λίγα ντε τα 13 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους) που προσφέρουν οι Ασιάτες στον Μπενίτεθ.

Παρόλα αυτά, η Νιούκαστλ δεν τα παρατά και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι, είναι αποφασισμένη να κάνει ακόμη μία, τελευταία προσπάθεια, για να τον κρατήσει στο «St James’ Park». Το αν θα τα καταφέρει, θα φανεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ακόμη πάντως και αν ο Μπενίτεθ αποφασίσει να μετακομίσει στην Κίνα, οι οπαδοί της Νιούκαστλ δεν πρόκειται να του κρατήσουν κακία. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Ράφα», είναι το μήνυμα που εκφράζεται στις τάξεις των φίλων της Νιούκαστλ. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.