Για την προσφορά του στην έρευνα και τη διάσωση βραβεύθηκε το Λιμενικό Σώμα


Για την τεράστια προσφορά του στην έρευνα και διάσωση ανθρώπων στη θάλασσα, βραβεύθηκε το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, χθες, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο οπτικοακουστικό υλικό, με σκηνές από επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας, σε σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το έργο και την προσφορά των στελεχών του Σώματος, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η βράβευση έγινε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), ενώ το βραβείο εκ μέρους του Λιμενικού παρέλαβε ο Β΄ υπαρχηγός του σώματος αντιναύαρχος Νικόλαος Πατρινός.

Ο κ. Πατρινός, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης, είπε ότι «το Λιμενικό Σώμα ανταποκρίνεται καθημερινώς σε καθήκοντα διάσωσης κινδυνευόντων προσώπων στη θάλασσα» και προσέθεσε ότι από την αρχή του 2015 μέχρι σήμερα «έχει διαχειριστεί την είσοδο στη χώρα σε περισσότερους από 790.000 πρόσφυγες-μετανάστες, σε πάνω από 5.000 περιστατικά τόσο στη θάλασσα όσο και σε απόκρημνες ελληνικές βραχονησίδες στο ανατολικό Αιγαίο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.