Το Σαββατοκύριακο στα Χανιά τα «14α Βενιζέλεια»

Με αρκετές καλές συμμετοχές διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στα Χανιά το μίτινγκ κολύμβησης «14α Βενιζέλεια», που επανέρχονται στο αγωνιστικό καλαντάρι μετά από απουσία ενός χρόνου.

Με αρκετές καλές συμμετοχές διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στα Χανιά το μίτινγκ κολύμβησης «14α Βενιζέλεια», που επανέρχονται στο αγωνιστικό καλαντάρι μετά από απουσία ενός χρόνου.

Η περσινή διοργάνωση είχε ματαιωθεί λόγω των προβλημάτων με τη θέρμανση στο κολυμβητήριο των Χανίων, αλλά φέτος το ανάλογο πρόβλημα (απόρροια της οικονομικής δυσπραγίας) λύθηκε έγκαιρα ώστε να διεξαχθεί κανονικά το μίτινγκ.

Μεταξύ των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή, και οι οποίοι μάλιστα παρέστησαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, ξεχωρίζουν τα ονόματα του πρωταθλητή Ευρώπης και κόσμου στους εφήβους, Παναγιώτη Σαμιλίδη, του Κώστα Μαρκόζη (οι δύο αυτοί αθλητές θα συμμετάσχουν τον Μάιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν), της Αγγελικής Εξάρχου, του Χρήστου Κατραντζή και του Γιάννη Καρπουζλή, ενώ παρούσα θα είναι φυσικά και το «αστέρι» του διοργανωτή ΝΟ Χανίων, η 17χρονη Αννα Ντουντουνάκη.

Σημειώνεται ότι οι επιδόσεις στα «Βενιζέλεια» υπολογίζονται για την επίτευξη ορίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και για το Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων της Αμβέρσας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.