Έρχεται “καμπάνα” για την Μπαρτσελόνα

Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν και της μετεγγραφής του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/09/2019 • 08:55
Ο Αντουάν Γκριεζμάν
  • shares
Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν και της μετεγγραφής του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, ο δικαστής που έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση φέρεται να τείνει προς την ενοχή της καταλανικής ομάδας, προτείνοντας τη μέγιστη των ποινών, η οποία είναι ...300 ευρώ.

Σύμφωνα με την “El Mundo Deportivo”, ο Χουάντσο Λανταμπερέα εξετάζει την υπόθεση βάσει των άρθρων 88 και 126 του πειθαρχικού κώδικα της ισπανικής ομοσπονδίας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα είχε προσεγγίσει και συμφωνήσει με τον παίκτη, πριν η ρήτρα του πέσει από τα 200 εκατομμύρια ευρώ, στα 120 εκατομμύρια. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, τις προσεχείς ημέρες θα γίνει γνωστή η απόφαση της δικαιοσύνης, με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να διατηρεί την επιλογή της έφεσης, σε περίπτωση τιμωρίας. Ανάμεσα στις ποινές που εξετάζονται είναι και αυτή του κλεισίματος του "Καμπ Νου" για ένα ματς των Καταλανών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.