Δεν πήρε Γκούντγιονσεν ο Κωστένογλου

Την αποστολή της ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ανακοίνωσε την Τρίτη ο προπονητής του «Δικέφαλου», Νίκος Κωστένογλου.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, μπορεί να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ατρόμητο καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Ισλανδός πλέον «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, με αντίπαλο την Δόξα Δράμας. Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Δέλλας, Ρίκκα, Κοντοές και Σιαλμάς.


Αναλυτικά οι 20 παίκτες της «κιτρινόμαυρης» αποστολής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.


*** Εκπρόσωποι από τις γερμανικές Κολωνία, Χέρτα Βερολίνου και Γκρόιτερ Φιρτ θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου προκειμένου να «τσεκάρουν» ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.