Γκιγκς: «Μη μας πάρει από κάτω»

Να ξεχαστεί άμεσα η ήττα από τη Γουίγκαν θέλει από τους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ, ο Ράιαν Γκιγκς.

Να ξεχαστεί άμεσα η ήττα από τη Γουίγκαν θέλει από τους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ, ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μην επηρεαστεί από ένα άσχημο αποτέλεσμα, όπως έκανε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν.

Αρχικά, ο Γκιγκς τόνισε: «Κάναμε κακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ είχαμε και άσχημα αποτελέσματα, αλλά πάντα επιστρέφαμε. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Το βασικό είναι ότι το ξεπεράσαμε παλιότερα και έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα».

Και συμπλήρωσε για τα ματς με Άστον Βίλα και Έβερτον: «Είναι σημαντικό να πάρουμε έξι βαθμούς από τα δύο αυτά παιχνίδια. Παίζουμε στο γήπεδο μας και πρέπει να νικήσουμε και στα δύο ματς».

Επίσης, ο Γκιγκς μίλησε και για την ήττα από τη Γουίγκαν: «ρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στην Γουϊγκαν. Μας πίεσαν πολύ και δούλεψαν σκληρά, αλλά αυτό είναι κάτι που μας συμβαίνει συχνά, άρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας ότι δεν τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε καλά. Δεν εφαρμόσαμε το συνηθισμένο πάσινγκ γκέιμ και δίναμε εύκολα την μπάλα. Δεν κρατήσαμε την μπάλα, όπως κάνει συνήθως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχαμε μόνο 1-2 ευκαιρίες για γκολ που είναι απογοητευτικό. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για την Κυριακή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.