Γιακουμή: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Με την κούπα του Κυπέλλου εμφανίστηκε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova μετά την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα, η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή.

Με την κούπα του Κυπέλλου εμφανίστηκε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova μετά  την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα, η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή. Η κεντρική της «ερυθρόλευκης» ομάδας μίλησε για όλους και για όλα.
Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης και δείτε σε video την συνομιλία:

Για την δεύτερη συνεχόμενη κούπα: «Είχαμε πει ότι θα έρθουν κι άλλες τέτοιες στιγμές στον Ολυμπιακό, έγινε η αρχή στη Σάμο, τα καταφέραμε, συνεχίσαμε στην Πρέβεζα, και ελπίζουμε ότι θα έρθουν και άλλες τέτοιες χαρές».

Για τα συναισθήματά της πριν την απονομή: «Ήμουν πολύ ανυπόμονη, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσω, περίμενα την ώρα και τη στιγμή να τη σηκώσω. Πραγματικά ήταν όμορφο συναίσθημα. Μπορέσαμε και φθάσαμε στον τελικό, περιμέναμε τη δικαίωση για τους κόπους μίας χρονιάς. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πει ότι μέχρι το τέλος του αγώνα θα πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Ότι θα φεύγαμε από την Πρέβεζα με την κούπα».

Για το πίστεψε κάποια στιγμή ότι θα χανόταν ο τίτλος: «Δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι θα χάσουμε, και το ίδιο έβλεπα και στις συμπαίκτριές μου. Πιστεύω ότι έχει γίνει η αρχή και ελπίζω του χρόνου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στήθηκε τελευταία στιγμή, έγινε μία ριζική αλλαγή, ήρθαν νέα πρόσωπα, χρειαζόταν περισσότερος χρόνος. Η ΑΕΚ ήταν πολύ πιο εύκολο να στηθεί, γιατί είχε και πιο έμπειρες παίκτριες. Η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη».

Για τη στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού: «Η διοίκηση έχει δείξει ότι είναι κοντά μας, τους ευχαριστούμε πολύ αυτό. Πίστεψαν σε εμάς, έφεραν την Τένεβα, έδειξαν ότι αυτό το τμήμα το πιστεύουν και το στηρίζουν. Αν ο πρόεδρος δείξει την ίδια αγάπη για του χρόνου, τότε θα φέρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον γύρο του θριάμβου στο Καραϊσκάκη: «Είναι απίστευτο αυτό το συναίσθημα, ειλικρινά.  Είναι διαφορετικά από πέρυσι, διότι φέτος μπήκαμε στο Καραϊσκάκη και κρατούσα εγώ την κούπα. Το βίωσα πέρυσι, το βιώνω και φέτος, εύχομαι να το βιώσω ξανά του χρόνου».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Έχει πέσει πολύ το επίπεδο του γυναικείου βόλεϊ, είναι χειρότερο από τα προηγούμενα χρόνια».

Για τα μελλοντικά της σχέδια: «Πρώτη προτεραιότητά μου είναι να μείνω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι βλέψεις έχει ο Ολυμπιακός για του χρόνου. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος, τώρα που φέραμε και δεύτερη κούπα, θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.