Ίσως χάσει όλη τη σεζόν ο Ασένσιο

Δεν είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης, για την κατάσταση του Μάρκο Ασένσιο, καθώς υπολογίζουν πως θα χάσει όλη την εφετινή σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/07/2019 • 10:24
Ο Μάρκο Ασένσιο
  • shares
Δεν είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης, για την κατάσταση του Μάρκο Ασένσιο, καθώς υπολογίζουν πως θα χάσει όλη την εφετινή σεζόν. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι “μερένχες” υπολογίζουν πως ο παίκτης θα χρειαστεί τουλάχιστον εννέα μήνες για να αναρρώσει από τον τραυματισμό του και να μπει και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. 

Ο Ασένσιο παραμένει στη Νέα Υόρκη, καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει με το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη, λόγω του πρηξίματος στο γόνατό του. Το ιατρικό επιτελείο θα περιμένει λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, πριν επιστρέψει με τον παίκτη στην Ισπανία, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση, για να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο