«Ποιος είμαι; Ποιος με ξέρει;»

Ελάχιστοι τον γνωρίζουν και οι περισσότεροι θ’ αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο ;Άλφι Μόουσον που κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ στην Εθνική Αγγλίας.

Ελάχιστοι τον γνωρίζουν και οι περισσότεροι θ’ αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο Άλφι Μόουσον που κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ στην Εθνική Αγγλίας.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πήρε το χρίσμα του διεθνή ενόψει των φιλικών με Ιταλία και Ολλανδία, μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν με την Σουόνσι.

«Οι περισσότεροι δεν με γνωρίζουν και θα αναρωτήθηκαν ποιος στο καλό είναι αυτός που κάλεσαν. Να ξέρετε ότι το σοκ ήταν μεγαλύτερο για μένα, ειδικά αν δείτε ονόματα που έμειναν εκτός αποστολής», τόνισε ο νεαρός στόπερ.

Ο Μόουσον έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Μπρέντφορντ το 2013, ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2015 πήγε στην Μπράντφορντ βοηθώντας την ν’ ανέβει στην Τσάμπιονσιπ.

Μεταγράφηκε αντί 5,5 εκατομμυρίων λιρών τον Αύγουστο του 2016 στην Σουόνσι κι έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στο Liberty stadium κερδίζοντας φανέλα βασικού.

«Ο περισσότερος κόσμος δεν θα έχει ακούσει καν το όνομα μου, αλλά το σημαντικότερο είναι να είσαι καλός άνθρωπος και να τα δίνεις όλα στους αγώνες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Η κλήση μου είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ καλής σεζόν» δήλωσε στο BBC.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.