Ο Ηλίας Ιωάννου στη Nova

Ο χρυσός σκόρερ της Κέρκυρας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, Ηλίας Ιωάννου, ήταν ο καλεσμένος του Γιάννη Καραλή στην εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" και φυσικά αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο χρυσός σκόρερ της Κέρκυρας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, Ηλίας Ιωάννου, ήταν ο καλεσμένος του Γιάννη Καραλή στην εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών” και φυσικά αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αρχικά ο έμπειρος επιθετικός τόνισε: “Μια ξεχωριστή μέρα για εμάς, κατά κύριο λόγο για την ομάδα, αλλά και για όλο το νησί, γιατί ήταν μία νίκη που γράφεται στην ιστορία της Κέρκυρας. Γνωρίζαμε με ποιον αντίπαλο είχαμε να παίξουμε, είχαμε όμως την πεποίθηση ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδια, σε μία έδρα πολύ δυνατή, που δεν συνηθίζεται να κερδίζεις κάτι, αλλά μπήκαμε χωρίς άγχος και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα το τελείωμα του πρωταθλήματος είναι αμφίρροπο, εμπλέκονται αρκετές ομάδες στον υποβιβασμό, ξέραμε ότι τα τελευταία 4 ματς ήταν δύσκολα, όμως έχουμε έρθει στο κομβικό σημείο να αποφύγουμε τη ζώνη του υποβιβασμού. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα τελευταία παιχνίδια και είμαστε κοντά στον στόχο που είχαμε από την αρχή της χρονιά για να μείνουμε στην κατηγορία. Εχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά σίγουρα θέλουμε να τα πάρουμε και τα δύο και απ΄ότι φαίνεται οι 33 βαθμοί δεν δίνουν σίγουρα την κατηγορία. Εχουμε το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Δείξαμε και στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και στο χαμένο στα χαρτιά παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι έχουμε τον χαρακτήρα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: “Χάσαμε αρκετά παιχνίδια από δικά μας λάθη προσωπικά, αλλά άμυνα παίζουν όλοι και επίθεση κάνουν όλη στην ομάδα. Πλέον όμως πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς και εντός, αλλά και εκτός, από κάποια γκολ που ενώ οι ευκαιρίες δεν είναι σημαντικές, αλλά γίνεται ένα λάθος, τελειώνει το παιχνίδι έτσι και χάνουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα το πρόβλημα είναι στην αμυντική λειτουργία, που είναι η αδυναμία μας για φέτος και το κυριότερο είναι να κρατήσουμε πίσω το μηδέν και να καταφέρουμε με την ποιότητα που έχει η ομάδα να κάνουμε κάτι ουσιώδες που το δικαιούμαστε.

Θεωρώ ότι θα πάει η κατάσταση μέχρι το φινάλε κάπως έτσι. Εχουμε δει πως στις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται εκπλήξεις και οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Η κάθε ομάδα κοιτάζει πως να πα΄ρει τη νίκη και υπάρχει ε΄νας ανταγωνισμός τεράστιος σε αυτό το κομάτι. Μπορεί ο ΟΦΗ που αντιμετωπίζουμε στη συνέχεια να είναι ουσιαστικά αδιάφορος, αλλά αυτά είναι τα πιο επικύνδυηνα παιχνίδια, γιατί μπορεί να εφησυχάσουμε. Εμείς είμαστε προσγειωμένοι με τοκεφάλι κάτω, γιατί έχουμε περάσει δύσκολη χρονιά. Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να απεμπλακούμε από την επικίνδυνη ζώνη”.

Οσο για τις ομάδες που θα παλέψουν με τον ίδιο στόχο, τόνισε: “Ο Παναιτωλικός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και λιγότερους βαθμούς και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Εργοτελη. Δεν περίμενα πως ο Εργοτέλης θα εμπλακεί στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Οπως επίσης και ο Πανιώνιος που δεν έχει ξεμπλέξει. Υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτό το πρωτάθλημα που δεν τις περίμενε ο κόσμος. Ο λόγος είναι πως υπάρχει υλικό σε όλες τις ομάδες και οι διαφορές είναι μικρές”.

Για την κατάσταση στην Κέρκυρα και για το πως και ο ίδιος έχει δέσει με την ομάδα, τόνισε: “Πραγματικά από την αρχή της χρονιάς προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία κατάσταση αγωνιστική και εξωαγωνιστική για να υπάρχει ισορροπία και να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως θα θέλαμε. Αλλά όταν δεν παίρνεις τις νίκες, δημιουργείται προβληματισμός. Υπάρχει μία χρονιά που μας έχει στρεσάρει. Οι αλλαγές προπονητών σίγουρα επηρεάζουν τις ομάδες. Η έλευση του κ. Καβακά βοήθησε και μας έδωσε αέρα και πνοή, δεν μπορεί σαν προπονητής να αλλάξει πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο και για εμάς, αλλά και για εκείνον και χρειάζεται να μπορέσει μία ομάδα να μην φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι να είναι και καλή, αλλά και πιο γεμάτη και με λιγότερα λάθη.

Ειναι σημαντικό το να ταιριάζεις σε μία ομάδα. Εχω παίξει για την Κέρκυρα πέντε χρόνια. Σημαντικό είναι να νοιώθεις άνετα σε μία πόλη και στην ομάδα. Είναι παράγοντες που δεν φαίνονται προς τα έξω. θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο δυνατό σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Εχω αγαπήσει όλες τις ομάδες που έπαιξα και έχω δεθεί και πιστεύω ότι έχει κερδίσει πολλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.