«Δεν θέλω να σκέφτομαι πως δεν θα βλέπω τον Διαμαντίδη»

Τα είπε... όλα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που μίλησε για την επικείμενη αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εικόνα του Παναθηναϊκού.

Τα είπε… όλα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που μίλησε για την επικείμενη αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εικόνα  του Παναθηναϊκού.

«Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά για μένα είναι πολύ σκληρό. Ας περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά κι ας δούμε. Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να το δεχτώ πως ο Δημήτρης θα σταματήσει το μπάσκετ. Το να μην βλέπεις τον Διαμαντίδη να παίζει μπάσκετ είναι πολύ σκληρό, ιδιαίτερα για μένα. Δεν ξέρω πώς νιώθουν άλλοι άνθρωποι, αλλά για μένα είναι κάτι πάρα πολύ σκληρό. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, δεν μπορώ να το σκέφτομαι. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο να δεις το μπάσκετ χωρίς τον Διαμαντίδη» ανέφερε ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη».  

Σε ότι αφορά τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε:

«Ξέρετε όλοι ποια είναι τα συναισθήματά μου όταν καλούμαι να παίξω αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Τώρα αν σε αυτό προσθέσουμε και την παρουσία του Τζόρτζεβιτς, μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι τα πράγματα για μένα. Τι να πω για τη σχέση μας; Τι μπορώ να πω για το πόσο βαθιά είναι η φιλία μας. Στο τέλος της ημέρας όμως εδώ υπάρχουν οι αγώνες της Ευρωλίγκας και ο καθένας παλεύει για τη δική του ομάδα. Του εύχομαι προσωπικά, όπως και στον Παναθηναϊκό, τα καλύτερα». 

Τέλος, ο Ζοτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλά χέρια. Ο ‘Σάλε’ είναι ήδη ένας πολύ καλός προπονητής. Μπορεί να είναι η πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι εύκολο να διαγνώσεις πως πίσω από αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο γίνεται μια εξαιρετική δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.