Ο Ρουμπιάλες δεν θέλει αγώνες Παρασκευή και Δευτέρα

Η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας να εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του με τον προγραμματισμό.
0
Γιαννίκος Δούσκας
12/07/2019 • 21:34
Ο Πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας είναι κάθετα αντίθετος στη διεξαγωγή αγώνων την Παρασκευή και τη Δευτέρα
  • shares
Η ισπανική λίγκα δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών για τη σεζόν 2019/20 και στις δύο εξ αυτών υπάρχουν αγώνες τόσο την Παρασκευή όσο και τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, άσκησε κριτική επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να διεξάγονται ματς τη Δευτέρα, καθώς δεν είναι δημοφιλής ημέρα για τους φίλους του ποδοσφαίρου, ενώ για την Παρασκευή θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση όλων των φορέων (ομάδες, λίγκα και Ομοσπονδία).

Ο Ρουμπιάλες τόνισε πως και το Υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού επηρέασε τον προγραμματισμό, για τον οποίο πολλοί σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν εκφράσει την πλήρη αντίθεσή τους ζητώντας οι αναμετρήσεις να διεξάγονται μόνο Σάββατο και Κυριακή. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..