Ντε Γιόνγκ: “Πήρα το 21 για τον παππού μου”

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ τόνισε πως επέλεξε το νούμερο “21” στη φανέλα του στην Μπαρτσελόνα, για να τιμήσει τον παππού του, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή.
Θωμάς Ναλμπάντης
07/07/2019 • 13:11
Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ
  • shares
Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ τόνισε πως επέλεξε το νούμερο “21” στη φανέλα του στην Μπαρτσελόνα, για να τιμήσει τον παππού του, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των “μπλαουγκράνα” τόνισε μεταξύ άλλων, πως θα ήθελε να ζούσε ο παππούς του για να τον δει στους Καταλανούς.

Χαρακτηριστικά, ο Ντε Γιόνγκ δήλωσε: “Στην παρουσίασή μου ήταν όλη η οικογένειά μου, εκτός από τον παππού μου, Χανς Ντε Γιονγκ. Ήταν ο πατέρας του πατέρα μου και πέθανε την ημέρα των 21ων γενεθλίων μου. Είναι για εμένα ένας τρόπος να τιμήσω τη μνήμη του. Ήταν φανατικός του ποδοσφαίρου και λυπάμαι που δεν μπορεί να είναι τώρα μαζί μου για να ζήσει αυτή την εμπειρία”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..