Όταν ξενύχτησαν Γενεύη, Θεσσαλονίκη! (videos)

Υπάρχουν ημερομηνίες ορόσημα για κάθε σύλλογο και μια τέτοια είναι η σημερινή (26/3) για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Μια νύχτα σαν τη σημερινή (26/3) το –μακρινό για κάποιους, αλλά για άλλους όχι- 1991 δύο πόλεις ταυτόχρονα, η Γενεύη και η Θεσσαλονίκη, ξενύχτησαν κινούμενες στον τρελό χορό των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η ομάδα μπάσκετ του «Δικέφαλου» έφτανε στο πρώτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, και οι «ασπρόμαυροι» το γλεντούσαν από την Ελβετία ως την Ελλάδα!

Ο ΠΑΟΚ του Πρέλεβιτς, του Φασούλα, του Σταυρόπουλου, του Μπάρλοου, του Ιωάννου και του Παπαχρόνη νίκησε στον τελικό την ισπανική Σαραγόσα με σκορ 76-72 κι έφερε στη χώρα ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να ξεχάσει μια μέρα σαν κι αυτή, κάνοντας διάφορες αναρτήσεις στις επίσημες ιστοσελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Κατ’ αρχάς, μπορείτε να διαβάσετε (http://www.paokbc.gr/trophies/2) τι συνέβη στον τελικό, αλλά και ποια ήταν η πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι εκείνο το παιχνίδι. Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον τελικό, στιγμιότυπα από την παρακάμερα του αγώνα και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν, αλλά και ένα διαφορετικό TOP10 με τις δέκα καλύτερες φάσεις από την πορεία του «Δικέφαλου» έως τον αγώνα της Γενεύης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.