Στα χέρια των Ισπανών και ένας Έλληνας

Στη σύλληψη ενός Έλληνα προχώρησαν οι ισπανικές αρχές, για την υπόθεση των στημένων αγώνων, στην οποία εμπλέκεται ο Ραούλ Μπράβο.
18/06/2019 • 10:48
Ο Ραούλ Μπράβο
  • shares
Στη σύλληψη ενός Έλληνα προχώρησαν οι ισπανικές αρχές, για την υπόθεση των στημένων αγώνων, στην οποία εμπλέκεται ο Ραούλ Μπράβο. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, το όνομα του Έλληνα τον οποίο συνέλαβαν οι Ισπανοί είναι Δημήτρης Σιουνκάρης και στην κατοχή του βρέθηκαν 54.400 ευρώ και εισιτήρια για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Σιουνκάρης φέρεται να πρόλαβε την έφοδο των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες έφυγε από το σημείο τρέχοντας, με τους αστυνομικούς να μην προχωρούν στη σύλληψή του, κάτι που έκαναν λίγες ημέρες αργότερα. Αρχικά, στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο βρέθηκε η άδεια οδήγησης του Σιουνκάρη, ο οποίος έμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του Ισπανού στη Μαδρίτη. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως την τσάντα με τα χρήματα του την έδωσε ο Ραούλ Μπράβο και πως δε γνώριζε τι περιέχει. Παράλληλα, δήλωσε άγνοια για τους στημένους αγώνες και το κύκλωμα στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..