Οι 77 μεταγραφές των «μπλαουγκράνα»

Η απαγόρευση μεταγραφών της Μπαρτσελόνα τελείωσε και οι πρωταθλητές Ευρώπης βγήκαν... αφιονισμένοι στο χειμερινό παζάρι.

Η απαγόρευση μεταγραφών της Μπαρτσελόνα τελείωσε και οι πρωταθλητές Ευρώπης βγήκαν… αφιονισμένοι στο χειμερινό παζάρι. Έναν χρόνο τώρα η «Μπάρτσα» δεν μπορούσε λόγω τιμωρίας να αποκτήσει νέους παίκτες και είπε να τους πάρει… μαζεμένους.

Βέβαια, από τις 77 συνολικά μεταγραφές μόνο οι… δύο αφορούν την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Αρντά Τουράν και Αλέιξ Βιδάλ, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί από το καλοκαίρι του 2015 στις προπονήσεις της ομάδας, έστω κι αν δεν είχαν μέχρι τώρα δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια.

Οι υπόλοιπες 75 μεταγραφές έχουν να κάνουν με τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου. Μία απ’ αυτές αφορά και τον Ντάνιελ Γκούντγιονσεν, γιο του άλλοτε παίκτης της «Μπάρτσα» και της ΑΕΚ, Έιντουρ.

Οι Ισπανοί ενσωμάτωσαν στα τμήματα υποδομών τους 9 τερματοφύλακες, 23 αμυντικούς και άλλους τόσος μέσους, αλλά και 22 επιθετικούς. Με την ελπίδα, φυσικά, κάποιοι απ’ αυτούς να μπορέσουν να φτάσουν στο άμεσο ή το απώτερο μέλλον μέχρι την πρώτη ομάδα του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.